TERVETULOA

Purola Farm on vuonna 2010 perustettu perheyritys ja se sijaitsee Saarijärvellä, Katajajärven rannalla, keskellä kauneinta maalaismaisemaa Keski-Suomessa.

Tarjoamme viihtyisää majoitusta majatalossamme, maistuvia aamiaisia ja illallisia, kivoja maatilalomia perheille, mukavaa tekemistä leirikouluille sekä turvehoitoja ja TYKY-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri vuoden.

Lämpimästi tervetuloa!
Pipsa & Fränz

Lue lisää

ISLANNINHEVOSET

Purola Farm on SRLn hyväksymä vaellustalli ja järjestää monenlaista toimintaa islanninhevosillaan. Suosituimpia ovat retket ja vaellukset maastossa. Lisäksi on tuntitoimintaa; askellajitunteja, kesä- ja viikonloppuleirejä sekä heppakerhoilua. Purolassa vierailee myös useita kouluttajia ja valmentajia, tilalla on pidetty luonnollisia hevosmiestaito- ja askellajikursseja.

Uutta on sosiaalipedagoginen hevostoiminta, joka on syrjäytymisen ehkäisyyn ja sosiaalisen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen tähtäävää toimintaa.

Lue lisää

MAJATALO

Purola Farmin 2011 valmistuneessa majatalossa on tasokkaat ja viihtyisät huoneet 18 hengelle. Kesällä voi nukkua kahdessa, perinteisessä aittahuoneessa.

Purolassa voit viettää yhden yön tai vaikka viikon, yksin, perheen kanssa tai porukalla.

Herkullinen maalaisaamiainen ja puulämmitteinen sauna majatalossa tai perinteinen sauna rannalla sisältyvät aina hintaan.

Tilauksesta myös puolihoitoa ja ryhmille täysihoitoa.

Lue lisää