Majatalo

Purola Farmin 2011 valmistuneessa majatalossa on tasokkaat ja viihtyisät huoneet 18 hengelle, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita on yhteensä kuusi. Yläkerrassa on neljä tilavaa huonetta, joista kahdesta on järvinäköala ja yhteinen parveke sekä kaksi romanttista lyhtyikkunallista huonetta. Yläkerrassa on yhteisessä käytössä kaksi kylpyhuonetta.

Alakerrassa on kaksi mukavaa huonetta, tupa, jossa on minikeittiö sekä saunaosasto. Alakerran huoneissa voi majoittua rauhallisen ja sisäsiistin lemmikkieläimen kanssa.

Purolassa voit viettää yhden yön tai vaikka viikon, yksin, perheen kanssa tai porukalla.

Herkullinen maalaisaamiainen talon vastapaistetulla lämpimällä luomupatongilla ja puulämmitteinen musta sauna majatalossa tai kesäaikaan perinteinen sauna rannalla sisältyvät aina hintaan.

Tarjoamme kesäaikaan ja viikonloppuisin tilauksesta maistuvia kolmen ruokalajin päivällisiä (27€/henkilö), jotka on tehty mahdollisuuksien mukaan lähi- ja luomuruuasta, esim. Luotolan tilan ryyneistä, omista marjoista ja sienistä sekä pajupurolaisista highlandereistä. Lisämaksusta on saatavissa myös päivällisiä erikoisruokavalioita noudattaville. Kolmen ruokalajin päivällinen tarjoillaan kesäaikaan klo 19.00 noutopöydästä ja se on hyvä varata etukäteen edellisenä päivänä. Sunnuntai-iltaisin keittiö on kiinni.

MAJOITUSHINNAT /henkilö/2-4 hengen huoneessa

56€

yö sis. maalaisaamiainen, liinavaatteet ja sauna (B&B)

85€vrk puolihoidolla eli kolmen ruokalajin päivällinen, maalaisaamiainen, liinavaatteet ja sauna


Yhden hengen huoneeseen lisätään 20 € yöltä lisää. lemmikkieläimestä 10€/yö.
Lapset 2-12 vuotta puoleen hintaan ja alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Juhlapyhinä korotettu hinta.

Saapuminen klo 16-21.00 ja uloskirjautuminen 8-11.00.

Ryhmät, kysykää tarjousta!

Varaa tästä tai lähetä viestiä pipsa@purolafarm.fi tai soita 040 5121 432/Pipsa.

KOKOUS- JA JUHLAPALVELU

Purolassa voitte viettää esimerkiksi ikimuistoisen juhlapäivän tai virkistävän Tyky-päivän, ohjelmassa voisi olla vaikkapa tanssit riihessä, ratsastusta issikoilla, turvesaunotusta ja herkullista juhlaruokaa.  Ottakaa yhteyttä ja räätälöimme Teille mieleisenne ohjelmat ja maistuvat ruuat.

Peruutustapauksissa yli yön kestäviin matkapaketteihin sovellamme yleisiä matkapakettiehtoja.