Muuta ohjelmaa

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvinvointia, seikkailua ja hauskaa tekemistä luontoa kunnioittaen Purola Farmin rauhallisessa ympäristössä. Voit valita toimintaa monista vaihtoehdoista: ratsastus, uinti, saunominen, jooga, hunajahoito, akupunktio, kalastus, marjastus tai sienestys, patikointi, sauvakävely, pyöräily, hiihto, luistelu, eläinten ruokinta ja muut maatilan työt... tai voit vain rentoutua ja ottaa leppoisasti. Lapset voivat rauhassa juoksennella alueella, liikennettä ei ole! Koko alue on kuin iso leikkikenttä, jossa voit esimerkiksi pelata mölkkyä, jalkapalloa, petanqueta, fribee-golfia ja sulkapalloa.

Kesällä Purolassa pääsee uimaan omalla pikku hiekkarannalla, siellä on myös nuotiopaikka, rantasauna ja soutuvene ja kaksi kanoottia käytettävissä.

Talvella pihapiiristä lähtee latukoneella tehtyjä latuja noin viisi kilometriä. Latuja pitkin pääsee hiihtämään vaihtelevassa maastossa pelloilla ja metsissä kauniissa talvimaisemassa. Purola Farmilta on yhteys Pajupuron laduille ja sieltä taas eteenpäin. Perheen pienimmille on pihapiirissä tasainen 100 metriä pitkä latu sekä pieni pulkkamäki. Voit myös lainata meiltä lumikenkiä ja käydä metsäretkellä. Lumileikit ovat niin hauskoja!

Saarijärven seutu tarjoaa monenlaista ​​vapaa-ajan toimintaa, mm; laskettelua ja hiihtoa, vaellusreittejä kansallispuistoissa, kivaa tekemistä uimahalli-kuntokeskus Aarresaaressa, Lataamon keilahallissa ja Puuhapuisto Veijarissa, Kukonhiekan tanssilavalla sekä kulttuuririentoja, kuten museoita, teatteria ja konsertteja.