Hyvinvointi

TURVESAUNA  40 €

Turvesauna on suomalaisten kehittämä tapa nauttia turpeen monipuolisista vaikutuksista. Hyväkuntoinen asiakas voidaan naamioida turpeella päästä varpaisiin. Turpeeseen naamioituneena istutaan noin 60 asteen lämpöisessä, kosteassa, tahriintumiselta suojatussa saunassa korkeintaan 20 minuutin ajan. Hinta sis. saunan, laudesuojat, pyyheliinat ja opastuksen. Min 3 henkilöä.

TURVEJALKAHOITO  24 €

Jalkahoidoissa jalat laitetaan kahteen lämmintä turvetta sisältävään muovipussiin ja sitten noin 50-asteiseen vesihauteeseen. Vaikutusaika 20 minuuttia. Hoito parantaa ääreisverenkiertoa ja pehmentävät kovettumia. Hinta sis. turpeen ja pyyhkeet.

AKUPUNKTIO

Akupunktio on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomuoto, jolla avataan turvallisesti ja lempeästi Qi:n eli energian tukoksia. Näin keho alkaa parantamaan ja tasapainottamaan itse itseään. Perinteinen Kiinalainen Lääketiede pohjaa ydinajatukseen ihmisen kokonaisvaltaisuudesta, keho ja mieli on yhtä. Ei ole olemassa vaivaa tai sairautta, johon ei voisi kokeilla akupunktiota

Yleisimmin hoidettuja vaivoja ovat: Stressi, migreeni selkävaivat, kaikenlaiset kivut, unettomuus, ruuansulatusvaivat, naistenvaivat (kuukautiskivut, vaihdevuodet, endometrioosikivut), masennus, paniikkihäiriö, tuki-ja liikuntaelinvaivat, allergiat, astma.

Hinnoittelu aikaperusteisesti. 1h 50e, 1,5h 65e, 2h 80e.

Johanna Mäkelä, perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti

LEMPEYDEN JOOGA 120€/150€
Lempeää, virtaavaa, voimistavaa ja koko kehoa avaavaa joogaa. Harjoitus ammentaa elementtejä hatha-ja yinjoogasta. Tunnin jooga 120€ ja 1,5 tuntia 150€.

YINJOOGA 120€/150€
Rauhallista ja lempeää joogaa. Pidempi kestoiset, staattisemmat asennot herättelevät koko kehoa avaten ja hoitaen. Tunnin jooga 120€ ja 1,5 tuntia 150€.

PERHEJOOGA  120€
Lapsen ja aikuisen yhteinen matka joogasadun maailmaan. Kesto 1 tunti.

METSÄTUOKIOT  140€
Kävelyretki Purolaa ympäröivässä kauniissa luonnosta. Kuljemme hiljaisuudessa tehden läsnäoloa ja luontoyhteýttä tukevia harjoitteita. Kesto noin 1,5 tuntia.

METSÄJOOGARETKI  150€
Lempeitä joogaliikkeitä ja luontoyhteyden vahvistamista. Metsä ja jooga yhdessä tarjoavat rentouttavan, elvyttävän ja aisteja tasapainottava kokemuksen. Kesto noin 1,5 tuntia, Retkiväät 5€/henkilö.

Hinnat on voimassa kun osallistujia on 1-8 henkilöä. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi. Ryhmille esim. tyhy-päivään tai leirille palvelut räätälöidään  tarpeen mukaan. Hinta riippuu ryhmäkoosta sekä kestosta.

SOINTUKYLPY 150€

Tule rentoutumaan lempeälle äänimatkalle, jonka aikana soivat käsintaotut tiibetiläiset äänimaljat, koshit, sadekepit ja merirumpu. 
Sointukylvyn alussa annamme keholle hetken lempeän avaavia liikkeitä. Tämän jälkeen saat laskeutua lepäämään viltin alle nauttimaan äänten syvärentouttavasta vaikutuksesta. Tämä on hetki sinua varten! ❤️
Sointukylvyn päätteeksi on aikaa halutessa jakaa kokemuksiaan.
Sointukylvyn pituus on 60 minuutia.
Sointukylvyn vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen. Äänivärähtelyt soivat harmonisesti kehossa ja tasapainottavat kehon energiavirtauksia.
🌼Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa. 
🌼Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu.
🌼Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy.
🌼Aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.
🌼Hermosto ja lihakset rentoutuvat.
Sointukylpy voidaan järjestää sisällä tai ulkona.
Sointukylpy sopii erinomaisesti yhdistettäväksi erilaisten joogaharjoitusten sekä luontopalveluiden kanssa. 
60 minuutin sointukylpy 120€ (sis alv). Mikäli haluat yhdistää sointukylvyn esim. joogaharjoitukseen, räätälöidään hinta aina erikseen. 

Eeva Soininen  on Green care menetelmiin erikoistunut toimintaterapeutti, Terveysmetsä-opas, Yinjooga -ohjaaja, Heartful Yoga-opettaja (RYT 200) sekä perhejoogaohjaajaPurolan lumotut löylyt - perinnesaunotus

PERINNESAUNOTUS

Perinnesaunottaja luo lumotut löylyt ja syvärentouttavan saunaelämyksen saunalauluin, loitsuin ja tarinoin itämerensuomalaisesta saunakulttuurista. Perinnesaunottaja ripsuttelee ja ropsuttelee hoitavilla vastoilla niska- hartiaseutua. Saunotuksien teemavaihtelee vuodenkierron mukaan. Toiveesta onnistuu myös onnen ja lemmennostatusseremonia.

Kesto 1 - 1,5 h. Hinta 180 € / 1 - 2 hlö. Lisähenkilöt 55 € / hlö

Maksimi osallistujamäärä 6 hlö.

Lisäpalveluna hemmottelupaketti 25 € / hlö, johon voi valita kaksi saunahoitoa: lakanahaude, kasvonaamio, jalkakylpy, suolakuorinta, käpyhieronta, kipukivet, katajavastat. Lisäpalvelu: vihtapesu jälkilöylyissä 20 € / hlö, kesto n. 10 min. Lisäpalveluja ei myynnissä erikseen.

HOITAVA VIHDONTA

Hoitava vihdonta on moniaistinen syvärentouttava ja palauttava koko vartalo vihdonta, jossa köllötellään lauteella lempeissä löylyissä. Perinnesaunottaja vihtoo kolmella eri puulajilla erilaisia tekniikoita käyttäen. Hoitava vihdonta puhdistaa ja hoitaa ihoa, tehostaa lymfakiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Hoitava vihdonta vaikuttaa aromateraputtisesti ja hierovasti unohtamatta henkistä tasoa. Hoitavaan vihdontaan kuuluu myös perinteisiä saunalauluja ja loitsuja.

Kokonaiskesto 1h, josta hoitava vihdonta noin 20 min. Hinta 160 € / hlö.

Lisäpalvelu vihtapesu 20 € / hlö. Vihtapesu kestää noin 10 minuuttia. Siinä pestään koko keho koivuvastalla ja vaahtoavalla saippualla hierovin liikkein