Hyvinvointi

TURVESAUNA  40 €

Turvesauna on suomalaisten kehittämä tapa nauttia turpeen monipuolisista vaikutuksista. Hyväkuntoinen asiakas voidaan naamioida turpeella päästä varpaisiin. Turpeeseen naamioituneena istutaan noin 60 asteen lämpöisessä, kosteassa, tahriintumiselta suojatussa saunassa korkeintaan 20 minuutin ajan. Hinta sis. saunan, laudesuojat, pyyheliinat ja opastuksen. Min 3 henkilöä.

TURVEJALKAHOITO  24 €

Jalkahoidoissa jalat laitetaan kahteen lämmintä turvetta sisältävään muovipussiin ja sitten noin 50-asteiseen vesihauteeseen. Vaikutusaika 20 minuuttia. Hoito parantaa ääreisverenkiertoa ja pehmentävät kovettumia. Hinta sis. turpeen ja pyyhkeet.

AKUPUNKTIO

Akupunktio on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomuoto, jolla avataan turvallisesti ja lempeästi Qi:n eli energian tukoksia. Näin keho alkaa parantamaan ja tasapainottamaan itse itseään. Perinteinen Kiinalainen Lääketiede pohjaa ydinajatukseen ihmisen kokonaisvaltaisuudesta, keho ja mieli on yhtä. Ei ole olemassa vaivaa tai sairautta, johon ei voisi kokeilla akupunktiota

Yleisimmin hoidettuja vaivoja ovat: Stressi, migreeni selkävaivat, kaikenlaiset kivut, unettomuus, ruuansulatusvaivat, naistenvaivat (kuukautiskivut, vaihdevuodet, endometrioosikivut), masennus, paniikkihäiriö, tuki-ja liikuntaelinvaivat, allergiat, astma.

Hinnoittelu aikaperusteisesti. 1h 50e, 1,5h 65e, 2h 80e.

Johanna Mäkelä, perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  20€

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, rintakehä, hartiat, käsivarret, niska, päänahka, kasvot ja korvat. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen. Hieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös unen laatuun, hiusten kasvuun, keskittymiskyvyn parantumiseen, stressioireisiin, jännitykseen ja jopa luovuuteen. Länsimaissa intialaista päähierontaa kutsutaan stressipesuksi, sillä hoidon tavoitteena on pestä huolet mielestä.

HUNAJAHIERONTA  30€

Hunajahieronta kiinteyttää, aktivoi aineenvaihduntaa sekä puhdistaa, kuorii ja ravitsee ihoa. Hoito poistaa tehokkaasti kehoon kertyneitä kuona-aineita, joten se on erinomainen tuki paastoon tai laihdutuskuuriin. Hoito sopii myös lihashuoltoon ja nivelvaivojen hoitoon. Sopii niille, jotka haluavat parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, selkävaivoja, nivelvaivoja, ihoa, pieniä vilustumisia, hengityselinten ja lymfajärjestelmän kuntoa ja myös niille, joilla on akne, kihti, hormonaaliset vaivat, hermotusongelmat. Hunajahieronta normalisoi verenpainetta ja sydämen toimintaa, vähentää selluliittia, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

LEMPEYDEN JOOGA 100€/120€
Lempeää, virtaavaa, voimistavaa ja koko kehoa avaavaa joogaa. Harjoitus ammentaa elementtejä hatha-ja yinjoogasta. Tunnin jooga 100€ ja 1,5 tuntia 120€.

YINJOOGA 100€/120€
Rauhallista ja lempeää joogaa. Pidempi kestoiset, staattisemmat asennot herättelevät koko kehoa avaten ja hoitaen. Tunnin jooga 100€ ja 1,5 tuntia 120€.

PERHEJOOGA  100€
Lapsen ja aikuisen yhteinen matka joogasadun maailmaan. Kesto 1 tunti.

METSÄTUOKIOT  120€
Kävelyretki Purolaa ympäröivässä kauniissa luonnosta. Kuljemme hiljaisuudessa tehden läsnäoloa ja luontoyhteýttä tukevia harjoitteita. Kesto noin 1,5 tuntia.

METSÄJOOGARETKI  130€
Lempeitä joogaliikkeitä ja luontoyhteyden vahvistamista. Metsä ja jooga yhdessä tarjoavat rentouttavan, elvyttävän ja aisteja tasapainottava kokemuksen. Kesto noin 1,5 tuntia, Retkiväät 5€/henkilö.

Hinnat on voimassa kun osallistujia on 1-8 henkilöä. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi. Ryhmille esim. tyhy-päivään tai leirille palvelut räätälöidään  tarpeen mukaan. Hinta riippuu ryhmäkoosta sekä kestosta.

Eeva Soininen  on Green care menetelmiin erikoistunut toimintaterapeutti, Terveysmetsä-opas, Yinjooga -ohjaaja, Heartful Yoga-opettaja (RYT 200) sekä perhejoogaohjaaja.